Den dag, jeg regnede ud, hvordan man undgår at diskutere med min kone

Den dag, jeg regnede ud, hvordan man undgår at diskutere med min kone

set November 19, 2021

Det var for 5 år siden, en af de dage i Juli, der får dig til at tilbringe hele dagen uden for at ryge cigarer, COVID eksisterede ikke, Og jeg giftede mig med min Mathilde, i Val-de-Marne-landskabet.

Livet var godt på Château de Santeny og mellem to glas whisky, Marc og Abdel arbejder hårdt på min skæbne, og de forandringer, som dette bryllup var på vej til at bringe i mit liv: ikke mere hverdage udflugter, ikke flere weekender med venner og velkommen til fars liv, de daglige opgaver og den monotoni af de gifte fyr … kort sagt, klokkerne havde ringet efter deres ord!

Godt, de har måske lidt tvunget linjen, men der var også en lille sandhed i denne historie. Selv hvis vi holdt se hinanden for vores berømte pokerspil eller til at gå til en efterarbejde øl på Bre .berry, vi var langt fra spændingen i vores 20 ‘ erne.

Ikke at det generede mig, Jeg kan jo godt lide at tilbringe tid sammen med min kone, og jeg havde lige set, hun bliver bedre hver dag lidt mere. Men med tiden begynder dynamikken i solrige dage at ændre sig lidt… Jeg skulle have lyttet til min mor.

Fordi ja, hun var lige fra toppen af hendes mor visdom, fortæller mig, på min bryllupsdag: “hvis du ønsker at lykkes, overraske hende, gøre arbejdet, når det er nødvendigt, og vær der for hende, selv når det er kedeligt”. En rigtig filosof, min mor.

Så da vi begyndte at kæde argument efter argument, jeg tænkte tilbage på disse smukke moderlige ord, og jeg forstod.

Problem… det var mig!

Det er fordi jeg var en af de mænd, der kan lide at slappe af lidt, når de kommer hjem fra arbejde. Jeg er ikke en meget god kok, jeg kan ikke lide at lave opvask og støvsuge det er virkelig smertefuldt … Du er nødt til at gå mellem alle de små kroge og om jeg gør det eller ej, jeg får råbte på alligevel.

Så jeg lod det hænge ud, jeg tog remonstrances og jeg havde endnu mindre lyst til at gøre en indsats og bruge mere tid på at lave lidt Netfli.for at slappe af mine nerver.

Det var i denne periode, at jeg havde flash af geni: hvorfor bruge tid på at kæmpe med husholdningsopgaver, når en anden kan gøre det for os?

Når alt kommer til alt tillader min løn mig at gøre dette, og i dag refunderer staten dig halvdelen af det i skattekreditter, så hvorfor fratage dig det?

Spredt ud på min sofa, jeg henter min telefon og skriver “husholderske derhjemme”, og jeg støder på siden på Yoojo-websiteebstedet.

De foreslåede profiler ser temmelig godt ud, honestebstedet ærligt, så jeg fremsætter en anmodning om 36€, og jeg vælger blandt svarene den, der har de mest positive kommentarer på sit kort … bare for at være sikker.

Den næste aften kommer Danielle hjem klokken 18, og det er overraskelsen for min kone! Vi drikker lidt kaffe for at forklare detaljeret, hvad vi skal gøre (Madame tuller ikke med husstandens kvalitet). Jeg tager føringen og viser ham, hvor alle produkterne er, som om jeg vidste, hvad jeg gjorde.

Danielle kommer ned til erhvervslivet og gør husarbejdet, mens Mathilde og jeg benytter lejligheden til at få en bid at spise på balkonen. Jeg havde bestilt sushi… Vi kan sige, at den aften scorede jeg Point!

Endelig var Danielle ikke tilgængelig på lang sigt, men oplevelsen var afgørende, og jeg besluttede at ansætte en anden husholderske i 2 timer om ugen. Hver gang Mathilde beder mig om at ordne dette eller gøre dette, tager jeg min smartphone og boom … alt gøres meget hurtigt, af en der ved, og hvem der ikke er mig, hvad mere kan jeg bede om?

Den feignasse, der er i mig, er glad, Mathilde er altid i godt humør, og vi er endelig færdige med argumenter uden hale eller hoved.

Så moralen i denne historie er todelt. Den første er altid at lytte til sin mor, hun er fuld af sund fornuft. Det andet er at være kreativ i modgang, fordi der altid er en løsning, der passer til begge parter.

Kort sagt, tag nogen til at udføre de daglige opgaver for dig, og du vil allerede løse en masse lidt hovedpine i livet sammen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.