DJI Mavic 3: en nøglefærdig drone, ekspert i luftfotografering

DJI Mavic 3: en nøglefærdig drone, ekspert i luftfotografering

set November 19, 2021

Dette var en forventet udvikling i droneverdenen. DJI har hædret de mange rygter, der cirkulerede på nettet, og tilføjer et par nye meddelelser til listen, hvilket forbedrer næsten alle nøgleelementerne i dens efterfølger.

DJI Mavic 3: den nøglefærdige drone til professionelle og entusiaster
Selv hvis den opgiver “Pro” i sit navn, forbliver Mavic 3 adresseret til en meget krævende og specialiseret målgruppe. Men vi er ikke på et gasanlæg for alt det, DJI forsøger at gøre brugen og piloten af sin drone så tilgængelig som muligt. Virksomheden udstyrer således sin drone med bedre omnidirektionelle forhindringsdetekteringssystemer (rækkevidde på 200 meter) og navigation. Allerede meget præcis på Mavic 2 Pro tillader de her at planlægge endnu sikrere flyruter.

DJI går også videre i sporing med opgraderingen af ActiveTrack 5.0, som sikrer en mere intuitiv sporing af motivet end før (Søg efter motivet efter en out of frame). Positionering og andre sikkerhedssystemer er også blevet gennemgået for at være sikker på at flyve inden for reglerne og blive advaret ellers (tyveri nær følsomme steder).

Fantastiske skud
Udstyret med et nyt Hasselblad-dobbeltkamerasystem sætter Mavic 3 igen kortene af, når det kommer til billeddannelse. Drone kan optage 4K video på 120 Hz (120 frames per second) og 5.1 K ved 50 fps og tage 20 MP fotos (12-bit RAW). Alt dette gøres muligt ved hjælp af dets 3-aksede urskive, der suppleres med et teleobjektiv og et vidvinkelkamera. Vidvinkelobjektivet tilbyder en justerbar blænde fra f/2.8 til f /11 og et indbygget dynamisk område på 12.8 stop, der giver dig mulighed for at holde Flere detaljer i skygge og lys for at sikre optimal eksponering under alle omstændigheder.

På sin side giver 162 mm teleobjektivet en 28.hybrid hybridoom (digital + optisk) og en blænde på f / 4.4.

Det skal også bemærkes, at Mavic 3 i sin biografversion understøtter Apple ProRes 422 h. – kodning for en maksimal bitrate på 3772 MB/s.

En kvart time mere i luften
Mens DJI-droner hidtil har været i stand til at forblive i luften i cirka en halv time, skulle Mavic 3 være i stand til at rejse hele 46 minutter – med optimale vindforhold, selvfølgelig. Dronen kan også oplades direkte via et USB-C-kabel (svarende til mini-modeller) uden at skulle fjerne batteriet først.

Let at få adgang til, kompakt og let (895g som standard og 899g for Mavic 3 Cine), den DJI Mavic 3 drone er ved at forme sig at være den mest magtfulde drone på “forbruger” på markedet, selv om dens mål er uden tvivl søges på den side af skydning professionelle og krævende og passionerede amatører.

DJI Mavic 3 markedsføres i standardversion til en pris af 2099 Euro. Tæller 2799 euro for Mavic 3 Flyve Mere bundle indeholder 2 ekstra flyvning batterier, en RC-N1 radio kontrol, 3 RC-kabler, en oplader, et batteri, opladning station, opbevaring, beskyttelse, seks par skruer (3 mere end den standard), et sæt ND-filtre (ND4/8/16/32 ) og en convertible taske.

Endelig koster DJI Mavic 3 Cine Premium bundle med 1 TB SSD, Apple ProRes 422 h.support og DJI RC Pro fjernbetjening med dedikeret skærm dig 4799 Euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *