Leje investering i Paris: hvad skal man vide om udbyttet?

Leje investering i Paris: hvad skal man vide om udbyttet?

set December 3, 2021

Fast ejendom er en sikker havn, der giver investorer mulighed for at gøre god forretning. Dette område gør det muligt at spare sine aktiver og opnå betydelige overskud i tide. Her er en kort guide, der vil give dig mulighed for at få en ID.om investeringsafkastet i leje fast ejendom i Paris.

De faktorer, der favoriserer leje investeringer i Paris
Som hovedstad i Frankrig, Paris er et glimrende valg for investering i leje fast ejendom af mange grunde.

Turistattraktion
Paris er ikke kun den mest turistmæssige by i Frankrig, men også en af de mest fremtrædende i verden. Det er en populær destination for turister fra hele verden, der kommer her af hundredtusindvis om sommeren og på andre tidspunkter af året. Eiffeltårnet, Louvre-museet, Notre-Dame-Katedralen i Paris, Champs Elysees og andre turistattraktioner skaber Paris ‘ berømmelse rundt om i verden. På samme måde tiltrækker dets modebutikker og prestigefyldte restauranter besøgende.

Ifølge det officielle Touristebsted for Paris Tourist and Convention Bureau hilste den franske hovedstad 38 millioner turister velkommen i 2019. Denne imponerende figur angiver vitaliteten i den parisiske turistsektor. Folk, der rejser til byen, har brug for et tag over hovedet under deres ophold. Investeringen i leje fast ejendom, i dette tilfælde i hoteller, sommerhuse, campingpladser … gør det muligt at drage fordel af turistattraktionen i Paris.

Paris: en universitetsby
Paris er af interesse for leje investeringer på grund af sin position i uddannelsessektoren. Byen er hjemsted for så berømte universiteter som Panthonon-Sorbonne University, Paris II University, Paris Descartes University osv. Tilsvarende er Louvre-skolen, École nationale supririeure des mines, prestigefyldte handelsskoler, ingeniørvidenskab og andre placeret på territoriet.

Uddannelsesstederne tiltrækker mange studerende og unge bachelorer fra Frankrig og over hele verden. Derudover er Paris en del af Erasmus-programmet og byder hvert år studerende og lærere velkommen på sidelinjen for udvekslinger mellem universiteter. Som et universitet hub, hovedstaden er i konstant behov for kollegieværelser. Universitet indkvartering er en af de sektorer, hvor det er interessant at investere for en god leje udbytte i Paris eller i perifere byer.

De økonomiske aktiver
Økonomien vokser til fordel for investering i fast ejendom i Paris. Byen viser sig at være en rede af økonomiske muligheder for franske og udlændinge, der bor i Frankrig. Store internationale grupper, virksomheder, små og mellemstore virksomheder i forskellige sektorer er placeret her. Ifølge Observatoire de l ‘ emploi en Île-de-France blev 1.354.704 virksomheder registreret i regionen i slutningen af 2019.

Det siger sig selv, at dette tal i øjeblikket stiger, fordi der konstant skabes nye strukturer i Paris. Økonomiske muligheder tiltrækker mange mennesker til hovedstaden, hvilket logisk set gør den til den mest folkerige by i Frankrig (med 2, 61 millioner indbyggere i 2019 ifølge Insee). Alt dette skaber et behov for boliger, der er gunstige for rentabiliteten af lejeinvesteringer.

Dynamikken i det parisiske ejendomsmarked og leje kontrol
Sundhedskrisen har haft en betydelig indvirkning på alle sektorer. I fast ejendom synes det på den anden side at være gunstigt for investorer. Ifølge Global Residential Cities inde. – indikatoren for det britiske selskab Knight Frank steg huspriserne i 2020. Denne stigning blev især bemærket i store byer som Ankara, ne.York, London, Paris osv.

I Paris oplevede huslejer en sådan udvikling, at staten besluttede at regulere dem. Denne ramme indføres for at kontrollere de stigende lejepriser og for at give beskedne husstande adgang til boliger i Paris. I denne sammenhæng har Lejeobservatoriet sat :

en reference leje fastsat i henhold til den kategori af ejendommen,
en forhøjet referenceleje, som udlejeren ikke kan overstige (leje, der ikke kan være højere end referencelejen med 20%),
en reduceret referenceleje, som udlejeren kan øge på tidspunktet for fornyelse af lejemålet for at nå referencelejen (leje reduceret med 30% sammenlignet med referencelejen).
Lejekontrol er stadig ikke ugunstig for udlejere. Dette gør det muligt at standardisere priserne på lejemarkedet. Derudover planlægges nye projekter i Paris-regionen og vil uden tvivl have en positiv effekt på udlejningsejendomme. For eksempel har vi den nye Grand Paris e .press metro, som vil være i drift fra 2024. I samme år afholdes De Olympiske Lege i hovedstaden, hvilket indebærer store krav til boliger at tilfredsstille.

De kvarterer, hvor at investere i leje fast ejendom i Paris
Rentabiliteten af leje investeringer i Paris er ikke systematisk. Ejendomsprojektet kan ikke være en succes, hvis det udføres i en uegnet lokalitet. For at investere i fast ejendom bør der gives prioritet til kvarterer, der har alle faciliteter for en god livskvalitet. I Paris opfylder mange kvarterer denne betingelse. For at fjerne lokaliteter fra din liste skal du også tage hensyn til pris og lejeudbytte. Vælg et kvarter, hvor du kan købe en ejendom til en lavere pris end den samlede pris, og hvor boligkravene er høje. Afhængigt af dit mål kan du orientere dig til :

Jardin-des-Plantes eller Val-De-Gr Orce (5. arrondissement), hvor demografien er stigende,
Rochechouart eller Faubourg-Montmartre (9. arrondissement) tæt på centrum og meget livlig,
Hôpital Saint-Louis, Saint-Vincent-de-Paul eller Porte-Saint-Martin (10 arrondissement), let tilgængelig og meget moderne,
Auteuil, Porte-Dauphine eller Muette (16. arrondissement) til familieudlejning,
Clignancourt eller Grandes-Carriresres (18. arrondissement)hvor priserne er interessante osv.
For et optimalt lejeudbytte skal du sørge for at vælge typen af din ejendom.

De forskellige typer af ejendomme til at investere i i Paris
Den ideelle fast ejendom til en investering i Paris er den, der passer til dine mål kundekreds behov. Da ejendomskøbspriserne er meget høje i hovedstaden, er overkommelige boliger normalt ikke meget rummelige. Hvis dit mål er for eksempel den studerende offentlige, vil det ikke være nyttigt at erhverve en stor nok ejendom. I dette tilfælde skal du i stedet vælge studios, T1 eller T2 boliger. Tænk også på colocation, en mulighed, som mange studerende foretrækker for at reducere lejeomkostninger.

Leave a Reply

Your email address will not be published.