Min lille investering: at investere intelligent og enkelt

Min lille investering: at investere intelligent og enkelt

set November 19, 2021

Investering i aktiemarkedet er en effektiv måde at gøre dine penge vokse. “Mon petit placement” har udviklet et innovativt, enkelt og intelligent koncept, der giver dig mulighed for at investere i finansielle produkter, selv uden nogen viden om aktiemarkederne, og dette tilbud er tilgængeligt for små budgetter. Oplev alle fordelene ved at stole på denne franske fintech.

Min lille investering ønsker at erstatte lav-betalende a-bøger og opsparingsplaner
I øjeblikket ser personer, der har opsparingskonti, deres finansielle kapital stagnere eller endda falde. Dette skyldes, at a-bøger og opsparingsplaner har en lavere rente end inflationen.

Også med hver indbetaling af penge, du foretager på disse konti, mister du købekraft i løbet af månederne. Også mange af jer ønsker at foretage finansielle investeringer, så snart du har akkumuleret et lille redenæg.

Men meget ofte opgiver du denne mulighed (selvom den er meget lukrativ) på grund af mangel på tid, de administrative procedurer virker for komplekse, eller pengesummen til at investere er for stor til dit budget.

Men i dag er der en enkel og effektiv løsning, der giver dig mulighed for at få dine penge til at arbejde effektivt. Takket være min lille investering vil du være i stand til at investere i aktivitetsområder, der interesserer dig, mens du regelmæssigt modtager præstationsbaseret kompensation.

Fordelen ved at overlade dine besparelser til min lille investering
I modsætning til andre bankorganisationer opkræver denne franske fintech ikke provisionsgebyrer på tidspunktet for din investering, men den kompenseres kun for de kapitalgevinster, som du vil indse. Du har kun en lille rede, æg, ingen bekymringer, start indsats for at have adgang til finansielle produkter, der tilbydes af Min Lille Investering har været på € 300 at lade så mange folk som muligt til at drage fordel af de økonomiske fordele i aktiemarkedet investeringer i form af aktier eller obligationer.

Dette Systemin-Systemin-system giver dig adgang til højtydende og rentable finansielle produkter, mens du holder platformen i live. I dag er det at holde finansielle investeringer en drøm, der er blevet uopnåelig for små sparere takket være min lille investering

Hvorfor stole på “min lille investering”?
At overdrage en del af ens økonomi til et online .ebsted kan skræmme en række potentielle investorer. Imidlertid tilbyder” Mon Petit placement ” alle garantier for en bank med en butiksfront. Faktisk er alle transaktioner helt sikre, og dine personlige og bankdata er beskyttet.

Derudover er de midler, der er deponeret på platformen, garanteret af Generali og Apicil, to kendte store forsikringsselskaber. Det er vigtigt at påpege, at de penge, du har indbetalt, ikke er blokeret, men du kan få din indsats tilbage, så snart du vil. Denne fleksibilitet giver dig mulighed for at investere penge lettere og uden frygt for det uventede.

Personlig og skræddersyet support
Selv hvis du ikke har kendskab til finansiering, aktiemarked, aktier, investering og investering, har eksperterne fra “Mon Petit placement” valgt dig de bedste produkter, der normalt er forbeholdt store bankkoncerner med speciale i formue og kapitalforvaltning.

Den franske opstart tilbyder således en avanceret service til alle personer, der ønsker at dyrke deres økonomi med den fordel, at startindsatsen kun er 300 300. Derefter har du mulighed for (hvis du ønsker) at foretage regelmæssige eller automatiserede indskud til en planlagt månedlig betaling for at få dine besparelser til at vokse over måneder og år.

Hvis du har spørgsmål om de investeringer, der tilbydes af “Mon Petit placement”, kan finansielle rådgivere nås via e-mail, telefonisk eller via chat. De finansielle investeringer eksperter vil være i stand til at henvise dig efter dit budget og din profil. Sammen vil I kunne opbygge en aktie-eller obligationsportefølje baseret på jeres risiko-og rentabilitetsforventninger

Hvordan kan jeg drage fordel af fordelene ved min lille investering?
For at øge din opsparing hurtigt og uden at forlade hjemmet, er løsningen at stole på min lille investering. For at placere dine penge er intet lettere, bare åbn en online konto og overfør det beløb, du vil vokse.

Denne operation er mulig hver dag selv om søndagen. Platformen giver dig mulighed for at vælge mellem fire porteføljer af aktier, der svinger afhængigt af risikoen. 3%, mens du med den uærlige portefølje kan forvente en vækst på 12% af din kapital årligt, til gengæld er risikoen højere. Du har også mulighed for at vælge det aktivitetsområde, der interesserer dig mest.

Leave a Reply

Your email address will not be published.