Sæbe, fast shampoo … de bedste produkter til et nul affaldsbadeværelse

Sæbe, fast shampoo … de bedste produkter til et nul affaldsbadeværelse

thaiphan January 3, 2021

På grund af virkningen af overforbrug på planeten forsøger flere og flere mennesker at vedtage en øko-ansvarlig tilgang og flytte til “nul affald”..

Selvom det kan være vanskeligt for kvinder at bytte deres skønhedsprodukter til genanvendelige produkter, mænd kan lettere skifte til et affaldsfrit badeværelse. Uanset om det er til skægpleje, kropshygiejne eller i brusebadet, her er nogle tip til at starte dit nul affaldsbadeværelse!

Hvordan barberer og vedligeholder dit skæg på en øko-ansvarlig måde?
Du ved muligvis ikke det, men alle de produkter, du bruger under barbering, det være sig knive, plastemballage eller endda barberskum, tegner sig for tusinder af tons affald hvert år. Derudover er plast kendt som et af de langsomste materialer, der nedbrydes.

Derfor, ved at forbyde engangs barbermaskiner fra dit badeværelse, du starter en reel økologisk tilgang til planeten.

Derudover vil investering i et kvalitetsbarberingssæt spare dig penge i det lange løb. Det må indrømmes: at have et upåklageligt sporet skæg dagligt er et helvede af et budget. Heldigvis er der i dag et meget mere økonomisk og miljøvenligt alternativ: barbermaskinen. Mærker som Sapiens og Bulldog hudpleje tilbyder meget smukke modeller.

Hvad angår kålskæreren, finder vi filosofien om gammeldags barbering. Designet i træ, aluminium eller rustfrit stål (og nogle gange endda genbrugsglas!), kan den bruges i mange år og vil sandsynligvis ikke ruste. Derudover er det et tilbehør, der æstetisk set vil kunne matche resten af dit badeværelse. Så det vil ikke plette indretningen. Således er alt, hvad du skal ændre, knivene.

Ud over barbermaskinen vedtager barberingsprodukter nu et solidt format. Beauty Disrupted har lanceret et stærkt barberskum, meget behageligt at bruge, og det efterlader din hud meget blød efter bladets passage.

For en nul affald brusebad, skifte til fast!
Hvis der er produkter, der løber hurtigt ud og forurener meget, er det hygiejneprodukter. Uanset om shampoo, brusegeler eller deodoranter er emballage generelt ikke genanvendelig.

Fast sæbe snarere end Sho showerer gel
For at minimere dit plastforbrug skal du derfor tænke på at vedtage de faste hygiejneprodukter. For eksempel, som for Sho .er gel, kan du bytte den til en fast sæbe. Ud over at være mere holdbar og økonomisk er sammensætningen af sidstnævnte meget mere naturlig.

Forresten kan du endda vælge økologiske sæber, der er lavet af håndværkere (favorit til Bon Parfumeur-mærket). Det er sandt, at de måske ikke lugter så godt som en brusegel fyldt med kemikalier, men du kan være sikker på, at de renser lige så godt.

For endnu mere effektivitet skal du vælge en genanvendelig vaskeklud, lavet af hamp eller økologisk bomuld.

Vask dit hår med en stærk shampoo
Du kan skubbe dine nul-affald overbevisninger endnu længere ved at skifte til solide shampooer. Så igen kan du bemærke, at resultaterne med hensyn til lugt og glans ikke vil være de samme som med en flydende shampoo.

Ikke desto mindre forbliver den faste shampoo effektiv (og har endda en tendens til at skumme meget nogle gange). Og så kan du altid skifte mellem de to for at reducere dit plastforbrug.

Leave a Reply

Your email address will not be published.