Vinter 2021-2022: Hvordan forbereder du din terrasse til at møde kulden?

Vinter 2021-2022: Hvordan forbereder du din terrasse til at møde kulden?

set November 22, 2021

Opbevar eller dæk dine havemøbler
Det er velkendt, at et træbord eller en havestol ikke kan lide kulden. Så for at undgå at skulle skifte dem næste forår, læg dem væk lige nu. Hvis du ikke har plads nok, skal du beskytte alt med dæksler. Fordelen ved denne mulighed er, at du altid kan tage dem af på smukke vinterdage, hvis du vil solbade lidt og drikke kaffe udenfor.

Overvej også opbevaring af terracotta blomsterpotter. Kulden kunne bryde dem, og fugt kunne efterlade spor på bordet eller hylden. Det er også muligt at hæve potterne med trækiler. Dette gør det muligt at dræne overskuddet øverst hurtigere, især hvis de er udstyret med drænhuller.

Sørg for en grundig rengøring af terrassen
Når alle møbler er blevet vasket og opbevaret, skal du benytte lejligheden til at gøre en god rengøring af din terrasse. For at slippe af med grønne aflejringer skal du bruge husholdningseddike eller sort sæbe. Disse miljøvenlige produkter er meget effektive og gør det muligt at affedt og fjerne pletter.

Hvis din terrasse er lavet af komposit træ, vil den bevare sit naturlige udseende uanset årstiden. Så for at vaske det, brug en kost eller moppe med Marseille sæbe. Og for at edruere dine knive, tøv ikke med at bruge en vandstråle uden at lægge meget pres. Dette kan beskadige træet. Glem ikke endelig at behandle dit træ mod skimmel med specifikke produkter.

Bevar Madams planter
Hvert år mumler Madame, fordi hun glemmer at lægge planterne, der fryser. Hvis de ikke er for imponerende, skal du overveje at placere dem på et sted, der er både lyst og køligt. Hvis nogle buske eller træer er godt modstandsdygtige over for frost, er andre mere useriøse, for eksempel middelhavsplanter. Dæk dem med et beskyttelsesdæksel eller et overvintrende slør, som gør det muligt for dem ikke at lide for meget af kulden. Og hvis solen nogle uger opvarmer din terrasse, skal du fjerne beskyttelsen, så dine planter kan trække vejret lidt.

Fjern sne hele vinteren
Hvis du bor i et bjergrigt område og sne falder regelmæssigt, overveje at fjerne det fra dit udstyr og din terrasse. Til dette vil en kost være nok for dig. Sørg dog for at skubbe denne hvide frakke godt i retning af træets riller for ikke at beskadige den. Dette giver dig også mulighed for at nyde terrassen, og dine børn får desto mere sne til at lave smukke snemænd.

Velkommen det lokale dyreliv
Vinteren forbliver en hård sæson for alle, inklusive dyreliv. Så for at gøre livet lettere for dine små besøgende, her er nogle små tip. Placer bunker af blade og grene i bunden af din have, så pindsvin kan tage ly der. De vil benytte lejligheden til at feste på snegle og snegle, der normalt spiser dine plantager. Og for Bryster og andre fugle skal du arrangere redekasser i træerne. I stedet for at smide dit gamle brød, lav krummer fra det og giv det til dem, de vil være glade. Glem ikke endelig at give dem en tallerken vand, hvor de kan hydrere.

Leave a Reply

Your email address will not be published.