3 trin til at blive vegetar

3 trin til at blive vegetar

set november 19, 2021

At blive vegetar bliver mere og mere interessant i vores tid. Og det er godt, fordi vi i anledning af vegetorld vegetarianism Day besluttede at tage spørgsmålet op på Facebook. Vegetarisme tiltrækker mere og mere og af flere grunde: dyreårsagen, sundhed, økologisk bevidsthed og mange andre argumenter. Forlad dine fordomme til side og åbn dig selv for nye overbevisninger.

Først og fremmest skal du passe på ikke at forvirre vegetarisme, veganisme og veganisme. Vegetaren beslutter på den anden side ikke at forbruge dyrekød længere. Der er forskellige niveauer af vegetarisme, mere eller mindre strenge (tilladt forbrug af fisk, mejeriprodukter eller æg for eksempel). Mens veganeren nægter at forbruge noget produkt fra udnyttelse af dyr. Dette er en strengere vegetarisme, hvis forbrug er 100% vegetabilsk. Hvad angår veganeren, fjerner han fra sit liv ethvert produkt, der stammer fra et dyr, hvad enten det er hans kost, hans tøj, hans kosmetik og hans husholdningsprodukter.

Men så hvordan skal man være sikker på at gøre det rigtigt for at spise afbalanceret og ikke have mangler? Her er 3 trin at følge for at starte sin vej til vegetarisme.

1.Definer klare og enkle trin til at udføre
Vejen til vegetarisme vil ikke have den samme vanskelighed afhængigt af folket. Nogle vil have et klik uden mulig backtracking, mens andre har brug for en længere sti. Sidstnævnte beslutter for eksempel at reducere animalske proteiner lidt efter lidt, såsom først at stoppe rødt kød, derefter hvidt kød, for at afslutte med fisk, hvis de ønsker det.

Ofte er der en passage gennem fle .itarisme. Dette er en diæt, der går ind for begrænset forbrug af kød og fisk.
Du kan begynde at vænne dig til det ved at vælge veggie-indstillingen, når du går til en restaurant. Flere og flere restauranter tilbyder vegetariske retter à la carte, eller tøv ikke med at tilpasse sig for at tilbyde dig.

2.Dokument dig selv på vegetabilsk kost
At informere dig vil ikke kun redde dig fra at lave fejl til at starte og dermed udelukke mangler, men også at lære at lave mad anderledes. Ingen bekymringer, du vil være i stand til at spise “næsten” som alle andre, de fleste traditionelle opskrifter har veganske alternativer. Dit spisekammer vil simpelthen ændre sit ansigt og vedtage flere bælgfrugter, korn, oliefrø.

3. Glem ikke at tage en blodprøve
For at forlade en god lav og for at være sikker på, at du ikke lider af nogen mangel, anbefaler vi dig at tale med din læge og tage en blodprøve. En lille checkup for at finde ud af, hvor vi starter fra, kan ikke skade! På den måde, hvis du opdager små abnormiteter, vil din læge være i stand til at guide dig og justere alt takket være kosttilskud.

I starten er det lidt forvirrende, fordi du bliver nødt til at lære at spise igen, men du vil hurtigt vedtage de rigtige reflekser og se, hvad du har brug for til en afbalanceret vegetarisk kost. På den anden side skal du ikke tro, at det at blive vegetar får dig til at tabe dig helt sikkert … For selvom planter er mindre kalorier, kan der være kompenserende vægtøgning eller endda spiseadfærdsforstyrrelser.

Selv hvis du ikke tager springet 100%, håber vi, at det vil have åbnet dine øjne for fordelene ved vegetarisme, både for planeten og for dit helbred.

Skriv et svar