Ændring af sæson: Hvordan forbereder du dig med homøopati?

Ændring af sæson: Hvordan forbereder du dig med homøopati?

set november 19, 2021

Hvad betyder en ændring af sæsonen?
Ændringen af sæsonen er overgangen fra en sæson til en anden. Når du flytter fra sommer til efterår, fra efterår til vinter eller fra vinter til forår og omvendt. Hver sæson har sine egne egenskaber og sine egne klimatiske forhold, så det tager tid at tilpasse sig organismen. Vinteren er en sæson, når det er ekstremt koldt. Der er sne, frost og tåge. Manglen på sol gør vejret generelt dyster. De snehøje, der dannes på gaderne, gør banerne vanskelige at passere, og synligheden reduceres ofte. De fleste mennesker bruger denne sæson hjemme varmt.

Tværtimod er temperaturerne milde om foråret, denne sæson er kendetegnet ved smeltende sne, spirende og blomstrende planter … En sæson åbenlyst smukkere, mere farverig, og som er befordrende for gåture og udendørs attraktioner uden frygt for at blive forkølet.

Om efteråret ser vi ændringer i temperaturer og et par solskinstimer. Efteråret har en farvepalet, der giver det et unikt landskab. Vejret er gradvist overskyet, regnfuldt og blæsende. Jorden er dækket af faldne blade af løvfældende træer. Ved hver sæsonændring bliver organismen vant til nye temperaturforhold.

Hvorfor forstyrres kroppen under en sæsonændring?
Den menneskelige organisme er ikke ligeglad med de ret betydelige ændringer, der opstår ved hver sæsonændring. Den menneskelige krop er faktisk særlig følsom over for alt, hvad der sker omkring det. Uanset om det er en ændring i temperatur eller atmosfære. På grund af dette, under overgangen fra en sæson til en anden, føler organismen en forstyrrelse. Lige efter efteråret kommer vinteren med en helt anden atmosfære og temperaturer. Vænnet til varmere temperaturer og sunnere vejr om efteråret, føler kroppen straks kontrasten med vinteren, hvilket er meget koldere. Disse to sæsoner modsætter sig hinanden fuldstændigt, sammenbruddet er brutalt.

Det er denne kontrast, der fører til de forskellige lidelser, der opstår under denne overgang. Træthed, depression, manglende entusiasme, ENT-symptomer, forstyrret søvn, hårtab, små bobos, mange er tegnene følte afhængigt af sæsonen … Disse virkninger kan være særligt svært at leve for en arbejdstager for eksempel. Følelse udmattet hele tiden. Ikke får nok søvn. Vågner op hver morgen med uærlige hovedpine osv. Så mange forhold, der forhindrer dig i at blive opfyldt og arbejde optimalt.

Heldigvis kan disse forskellige effekter af sæsonskiftet lettes gennem homøopatiske midler eller behandlinger. I dag er det faktisk muligt at behandle dig selv via homøopati ved at købe medicin på sitesebstederne på onlineapoteker. Takket være udviklingen af digital er de tilgængelige online som i fysiske virksomheder for at lette deres køb for kunder. De er over disken, det vil sige, du behøver ikke en recept for at få dem. Doseringen samt alle de oplysninger, der er relateret til lægemidlet, er tilgængelige på købsstedet.

Homøopati og ændring af sæsonen: hvad er forbindelsen?
Med henvisning til definitionen og princippet om drift af homøopati kan man nemt forstå sine fordele ved årstidsskiftet. Udviklet i 1796 af den tyske læge Samuel Hahnemann, er homøopati en mild medicin, der mener, at det, der forårsager en sygdom, også kan hjælpe med at helbrede den samme sygdom og forhindre den. Dette princip er modelleret efter Loven om ligheder etableret af Hippocrates:”anvendelsen af lignende gør overgangen fra sygdom til sundhed”.

Dette er en alternativ terapi, der behandler patienten med meget lave doser af et stof, der i en normal situation forårsager hos en sund person tegn, der kan sammenlignes med patientens. Da organismen har sine egne selvforsvarsprocesser, er homøopatets rolle at stimulere den for at udløse denne proces. Meget gavnlig for kroppen tillader homøopati blandt andet at :

helbrede forkølelsen,
lindre allergier,
tabe,
sov bedre,
reducer bivirkninger relateret til kræftbehandling mv.
Disse fordele er kun en svag del af dyderne ved homøopati. Både i forebyggelse og i behandling repræsenterer denne medicin et godt middel til sæsonskiftet.

Korrekt forberede sig på sæsonskiftet med homøopati
Homøopatiske lægemidler findes i forskellige doseringsformer. Der er homøopatiske kits, der allerede er klar til brug, granulater, der skal deponeres under tungen, modertinktur eller kugler efter eget valg. I det særlige tilfælde af sæsonskiftet er midlerne til lav fortynding (4CH eller 5CH) og midlerne til medium fortynding (7CH eller 9CH) de mest egnede til akut symptomatologi. Alle homøopatiske behandlinger skal tages 15 minutter før måltidet eller 30 minutter efter. Da det samme lægemiddel kan bruges til forskellige indikationer, er de givne doser estimater.

Bekæmpelse af træthed gennem homøopati
Som et homøopatisk middel til at forhindre træthed eller forkølelsessår med vinterens tilgang tilbyder vi dig først Yersin 15 CH Serum. Doseringen anbefalet af specialister er 5 granulater (en dosis) om ugen i en måned og derefter en dosis hver fjorten dage. Behandlingen bør begynde omkring to måneder før vinteren.

Du kan kombinere Silicea 15 CH i en dosis hver uge. Når tegnene på udmattelse allerede er til stede, er retsmidler som: Kalium phosphoricum 5 CH og selen 5 CH egnede som en helbredende behandling. Doseringen er den samme for begge behandlinger, dvs.5 granulater, der skal tages 2 til 4 gange om dagen. Egenskaben af disse stoffer er at stimulere din krops immunsystem for at lindre dig af ekstrem mental eller fysisk svaghed og give dig en følelse af foryngelse. Dette ved at øge kroppens udholdenhed og tærsklen for træthed.

Bekæmpelse af allergier gennem homøopati
Ved at stimulere kroppens selvhelbredende mekanismer forhindrer og bekæmper homøopati effektivt allergi symptomer. Der er utallige retsmidler, der kan hjælpe dig med at forhindre eller lindre forkølelse, hoste, nyser, hovedpine eller influen .alignende tilstande. Følgende kan nævnes :

Allium cepa,
nu vom VOMICA,
Gelsemium sempervirens,
CALCAREA PHOSPHORICA,
BELLADONNA…
Uanset om de er i 5 hk, 7 hk eller 9 hk, er disse få produkter effektive mod vinter ubehag. Deres dosering varierer afhængigt af de viste symptomer. På en standard måde anbefales det at tage 3 granulater hver time og derefter placere doserne, så snart symptomerne forbedres.

Forhindre dårlige nætter søvn gennem homøopati
I tilfælde af søvnforstyrrelser, især søvnløshed, kan du tage følgende retsmidler :

Coffea cruda 9 CH 5,
Stramonium 9 hk…
Doseringen er 5 granuler om aftenen og om natten. Disse stoffer lindre ved at berolige størrelsen af dine tanker. Som følge heraf giver de dig mulighed for at springe ind i en dyb, afslappende søvn. De klare søvnforstyrrelser før sæsonskiftet, under og selv efter det.

Tip og forsigtighedsregler vedrørende brugen
I homøopati kan to mænd med de samme symptomer udsættes for forskellige retsmidler, der tager højde for deres egne egenskaber. Derfor anbefaler vi dig at vælge det middel, der passer bedst til dig. En specialist på området vil være i stand til at guide dig. Homøopatiske lægemidler er giftfri og har ingen specielle kontraindikationer. Langt de fleste kommer fra sikre laboratorier godkendt af ANSM. Ikke desto mindre anbefaler vi, at gravide kvinder tager råd fra en homøopat før enhver behandling.

Effektiviteten af disse molekyler mindskes, når de indtages på samme tid som kaffe, mynte, kamille eller tobak. Efter 24 timer normalt skal de behandlede symptomer forsvinde, eller deres intensitet falder. Ellers er det vigtigt, at du overvejer at søge lægehjælp.

Da forebyggelse er bedre end helbredelse, anbefaler vi, at du laver dine arrangementer for at være klar til hver sæsonovergang. Få dit homøopatiske middel online og farvel til de lange dage med træthed, stress eller andre lidelser, der har forhindret dig i at arbejde indtil nu. Husk også, at det er ifølge symptomerne på hver enkelt person, at homøopati behandler ondt. Så konsulter en specialist, inden du tager homøopatiske midler, uanset hvad det måtte være.

Skriv et svar