En 28-årig mand sprænger verdensrekorden for beklædning

En 28-årig mand sprænger verdensrekorden for beklædning

set november 19, 2021

George Hood er ikke længere kongen af beklædningen!
Ud over udførelsen af Daniel Scalli i sig selv er denne nye rekord en begivenhed, da den giver australieren mulighed for at afskrække George Hood, levende legende om beklædning!

Indse: den tidligere Marine havde brudt verdensrekorden 3 gange! Første gang var i 2011. Han havde derefter holdt lidt mere end 5 timer i bestyrelsens berømte position.

Så i 2016 smadrede han denne rekord og nåede den 7-timers gevinst, men det tillod ham ikke at forblive “verdensmester”. Foran ham havde en 45-årig mand, Mao .eidong, formået at holde sig beklædt i 8 timer, 1 minut og 1 sekund.

Ikke nok til at afskrække ven George Hood, der har gennemgået hård træning for at genvinde sit gode. Dette blev gjort i 2020 for den daværende 62-årige tidligere amerikanske soldat, der på det tidspunkt satte verdensrekorden for beklædning på 8 timer, 15 minutter og 15 sekunder.

Født i 1958 i Naperville, Illinois, gjorde George Hood en karriere som soldat i marinesoldaterne og var medlem af Drug Enforcement Administration (DEA).

Interessant nok har hans kinesiske rival, Mao .eidong, en lignende profil. Nu 50 år gammel er denne mand en del af det elite kinesiske politi, Den Kinesiske s .at, svarende til GIGN i Frankrig.

Et kig tilbage på Daniel Scali præstation
George Hood kan være kongen af beklædningen, men han har ikke længere verdensrekorden i denne sag siden 6.August 2021. Det var på denne dato, at Daniel Scali slog (og endda sprøjtede) sit mærke og holdt bestyrelsens position i 9 timer 30 minutter og 1 sekund i Adelaide, Australien. En rekord, der nu er certificeret af Guinness Book of Records, og som lover at være vanskelig at matche!

For at opnå et sådant resultat er det selvfølgelig nødvendigt at gennemgå hård træning. Men har også reelle psykologiske forudsætninger. Fordi udover musklerne spiller hovedet en vigtig rolle i at holde en sådan position så længe!

Daniel Scali har afsløret, at han har lidt af SDRC (comple.Regional pain syndrome) siden en trampolin falder i en alder af 12 år. Denne ulykke forårsagede ham en brud på venstre arm, der ikke er uden konsekvenser i dag (kronisk smerte i armen).

Det var netop denne ulykke, der fik ham til at tage denne skøre udfordring: “uanset hvilken tilstand, du har, eller udfordring du står overfor, kan du overvinde dem og nå dine mål”. Det ville kun have taget ham et par måneders intensiv træning for at finjustere hans tilstand: “Første gang jeg holdt bestyrelsens stilling var i November 2020, og det var i to minutter,” sagde han til CNN. “Og disse to minutter syntes mig at vare livet ud!«

Det skal bemærkes, at australieren allerede havde gjort et første forsøg på at bryde George Hoods rekord i juni sidste år. Han holdt derefter bestyrelsen i 9 timer og 9 minutter, men han blev diskvalificeret, fordi placeringen af hans hofter ikke var i overensstemmelse!

Men hvad er beklædningen nøjagtigt?
Hvis du er en loyal læser af Masculin.com , ved du allerede, hvad beklædning er. For andre, lad os huske, at denne styrketræningsøvelse præsenteres som en sammentrækning i hele kroppen ved kun at placere underarme og fødder på gulvet – men selvfølgelig er der andre varianter. Formålet med øvelsen her er at holde denne spændte position så længe som muligt.

Praktiseret især af konkurrenter på højt niveau og erfarne atleter tillader denne beklædningsteknik muskelforstærkning hovedsageligt på abs – niveau, men ikke kun.

Gennemse med et øjeblik, de bedste sportstilbud tilgængelige på internettet med SportSoGood.fr

Et ord om kvindernes kappe rekord
Hvis Daniel Scali ‘ s præstationer er imponerende, har kvindernes verdensrekord i beklædning også noget at være bange for! Den 18. maj 2019 var det en canadier, Dana Glo .acka, der smadrede denne rekord ved at holde 4 timer og 20 minutter. En yogalærer og mor til en familie, den unge kvinde havde ikke undladt at fremhæve vigtigheden af hendes støtter: hendes søn og hans træner, en bestemt … George Hood!

Så alt hvad du skal gøre er at træne (meget! at forsøge at slå (eller i det mindste komme lidt tættere på det) Dana Glo .ackas utrolige kappe rekord… vi kan også satse på, at den evige George Hood vil forsøge at få sin Ejendom tilbage, han som har sat sig som et andet mål at bryde verdensrekorden for push-ups. Til dato er det 2806 push-ups på en time!

Skriv et svar