Er kamptovet virkelig vigtigt for at få muskler?

Er kamptovet virkelig vigtigt for at få muskler?

set november 19, 2021

Hvad er et kamptov?
Dens bogstavelige oversættelse er “battle rope”, men det er faktisk et simpelt reb med en stor diameter og 5-15 kg. Dens vægt varierer afhængigt af diameter og længde, men vi vender tilbage til det senere.

Dens brug blev oprindeligt vendt til at bekæmpe sport, før man åbnede op for fitness generelt.

Hvad er kamptovets interesser?
Også kaldet en bølge reb, battle rope er et fremragende værktøj til at arbejde din overkrop samt din beklædning og din generelle fysiske tilstand.

Kræver aktivering af mange muskler, det giver dig mulighed for at forbruge maksimalt kalorier afhængigt af den opnåede intensitet (op til 500 kcal i 30′ intens træning).

Vi kan endda sige, at det virkelig er meget nyttigt til sport, hvor arme, skuldre og bagagerum er stærkt brugt som kampsport, svømning, Kano. Ud over dens indvirkning på din kardiovaskulære kapacitet forbedrer kamptovet koordinationen af bevægelser.

Det bølgende reb i CrossFit: hvor nyttigt?
Når behovet for en sport er at udvikle evnen til at producere en stor mængde strøm gennem hele kroppen, finder kamptovet sin fulde nytte.

Dette er netop tilfældet med CrossFit. Her giver rebet dig mulighed for at øge din fysiske tilstand gennem intens og fuldstændig stimulering af overkroppen. Derudover kan den nemt integreres i forskellige træningsformater som HIIT, for Time, EMOM osv.

Hvilke muskler er stressede?
Indsatsen udføres hovedsageligt af overkroppen og især arme, underarme, skuldre og Trape .ius muskler. Men vi må ikke glemme, at kamptovet også tillader meget abs-beklædning.

Afhængig af variationerne i bevægelser (der er virkelig mange af dem som vist i videoen nedenfor), kan du også anmode om bryst -, ryg-og lår, glutes.

Hvordan vælger du det rigtige reb?
Først og fremmest, lad os præcisere, at et reb er nok (fordi det er foldet i halvdelen). Gå efter nylon (billigere) eller naturlig hamp (grønnere og mere modstandsdygtig), og sørg for, at rebet har plastikhåndtag for at lette grebet.

Afhængigt af niveauet skal du vælge et 9 m kamptov, hvis du starter (fordi det er lettere) eller 18 m for de mest avancerede af dig (fordi det er tungere, C .fd).

På diametersiden anbefaler jeg dig at vælge 26, 38 eller 50 mm. igen, jo større diameter, jo tungere bliver rebet. Endelig skal du sørge for fastgørelsessystemet i henhold til din situation: fast punkt eller med krog.

Nu har du alle de nødvendige oplysninger til at starte din træning med et bølgetov!

Skriv et svar