Høreapparater: hvilke skridt skal der tages for at blive understøttet?

Høreapparater: hvilke skridt skal der tages for at blive understøttet?

set november 19, 2021

Før du køber høreapparater
Inden du fortsætter med køb af høreapparater, skal din høreapparatspecialist undersøge dine ørekanaler og foretage flere målinger for at vurdere dit gen, dine behov og dine forventninger med hensyn til medicinsk udstyr. Efter denne undersøgelse vil din praktiserende læge informere dig om de tilgængelige muligheder og de forskellige tilgængelige enheder.

Din høreapparatspecialist skal derefter give dig et tilbud, hvor prisen på høreapparaterne skal vises separat. Citatet skal også indeholde mærket af høreapparaterne, modellen, den kommercielle reference, garantiperioden og klassen. Arten af Tjenesterne til tilpasning af høreapparater og den periodiske opfølgning med deres respektive pris skal også vises på tilbudet.

Når køb af høreapparater er bekræftet
Når køb af høreapparater er bekræftet, er høreapparatspecialisten forpligtet til at ordinere grundlæggende, tilpasnings-og opfølgningstjenester. Alle disse fordele er uadskillelige fra at bære høreapparater. Sidstnævnte er også inkluderet i citatet, som du vil sende til social sikring og dit fælles helbred.

Disse tjenester inkluderer flere enheder, såsom flere kontrolsessioner efter levering af enheden: en efter 3 måneder, en efter 6 måneder og en efter 12 måneder. De inkluderer også at tage et indtryk af ørekanalerne for at danne proteserne samt test, kontrol og justering af udstyret efter behov.

Endelig inkluderer disse tjenester gradvis tilpasning af indstillingerne, supporten til brug, håndtering og vedligeholdelse og den administrative styring af filen.

Efter køb af høreapparater
Efter køb af høreapparater kommer tidspunktet for deres refusion. Fra det øjeblik, høreapparater ordineres med recept, og de hører til en kategori på listen over produkter og fordele ved sundhedsforsikring: sidstnævnte refunderes. Den 100% sundhedshøreapparat, der er implementeret af regeringen siden 2019, sigter mod at lette adgangen til pleje ved at garantere en gunstig refusion.

Siden begyndelsen af 2021 er den delvise forudbetaling blevet total uden resterende gebyrer. Høreapparater kan også refunderes af dit gensidige helbred baseret på forskellige kriterier. Sørg for at konsultere flere forsikringer og anmode om flere tilbud for at have flere tilbud. Hvis du gerne vil have et globalt overblik over de restitutioner, der er tilgængelige for dig og have mere information om 100% – tilbudet, og nul stadig skal betales, tøv ikke med at besøge audiebstedet for audioprosthetist Vivason, der forklarer dette koncept meget godt.

Skriv et svar