Hvordan finder man en god personlig sportscoach?

Hvordan finder man en god personlig sportscoach?

set november 19, 2021

Det er ikke let at finde den perfekte personlige træner. Den” personlige træner ” forventes at være en kandidat, erfaren, opmærksom, motiverende og selvfølgelig til en rimelig pris. Denne sportscoach derhjemme, indendørs, udendørs eller online Giver dig mulighed for at omdanne din figur på rekordtid. Uanset om det er vægttab eller muskelforøgelse, er det vigtigt at vælge en kvalificeret træner, der mestrer sit emne lige ved hånden. Oplev råd fra Thibault Richard, grundlægger af ProTrainer, et professionelt sportscoachfirma, for at vælge din personlige træner korrekt.

Ikke alle sportscoaches er de samme
Med sociale netværk og udviklingen af “influencers” kalder flere og flere mennesker sig “sportscoach” uden titel eller eksamensbevis. Det er derfor vigtigt, at din særlige sportslærer har et professionelt sportspædagogkort for at kunne udøve sit erhverv mod et gebyr. Vær opmærksom på, at du selv kan tjekke disse oplysninger på Sportsministeriets Eaps-websiteebsted.

Udstedelse af et eksamensbevis er ikke nok til at retfærdiggøre kvaliteten af en sportscoach. Dette er imidlertid en juridisk og uundværlig forudsætning. Eksamensbeviset ligger til grund for erhvervelse af teoretisk viden samt validering af praktiske praktikpladser. Kompetenceområdet for denne professionelle er omfattende, der kombinerer træning og sportsnæring. I betragtning af din profil, din medicinske historie og dine mål skal han være i stand til at indføre en 100% individualiseret planlægning for at hjælpe dig med at forbedre din fysik, forberede dig på en konkurrence eller rehabilitere dig selv.

Ud over eksamensbeviset er de bedste sportscoaches kendetegnet ved deres personlige og professionelle oplevelser såvel som deres ønske om at lære. Det er ved at lave en regelmæssig forbindelse mellem nuværende teoretisk viden og felt virkelighed, at din personlige træner vil være i stand til at få det bedste ud af dig selv.

De forskellige træningskurser for at blive sportscoach
Der er to hovedmåder til at få adgang til erhvervet som personlig træner :

Bpjeps danner aktiviteter (af)
STAPS universitetsprogram
Den Midlertidige Professionnel de la Jeunesse, de l ‘ Éducation Populaire et du Sport (BPJEPS) er et niveau IV, eksamensbevis (BAC), der giver mulighed for at udøve erhvervet af sport pædagog, sports-træner, fysisk træner eller fitness lærer. Takket være en tilpasset forberedelse opnås dette eksamensbevis på et år. Ud over indgangstestene, der involverer styrke, udholdenhed og udførelsesteknik, er indehaveren af bpjeps i stand til at føre tilsyn med en sportssession. Afhængig af hans profil er der enten bpjeps af vægtløftning / Bodybuilding mulighed eller gruppelektioner mulighed. Mange sportsbusser er indehavere af begge omtaler.

STAPS sporer gennem deust-erhvervene i formen (2 år), STAPS-licensen (3 år) eller Master STAPS (4 til 5 år) giver også adgang til erhvervet som sportscoach. STAPS-kurset tilbyder en mere teoretisk indgang sammenlignet med en bpjeps, som for eksempel giver mulighed for at have viden om ansvar i ledelsen af et firma som et fitnessrum. Selvom der søges professionel integration, lukker den studerende ikke døren for at forfølge videregående uddannelse.

Hvilken slags coaching? Hvad er prisen for en sports session med en personlig træner?
Sports coaching derhjemme, i gymnastiksalen, ved video, eksternt, i selskab … der er forskellige løsninger til at drage fordel af personlig support, og der er for alle budgetter!

Det ideelle og mest komfortable er uden tvivl at ringe til en hjemmetræner. Prisen på en sportssession derhjemme med en personlig træner varierer afhængigt af dit bopæl. Generelt er satser billigere i provinserne sammenlignet med hovedstaden. Omkostningerne for en times personlig coaching kan variere fra 30 til 100 euro afhængigt af træneren og dit engagement. De fleste private lærere tilbyder pakker til 10, 20 eller endda 50 sessioner for nogle, som giver dig mulighed for at drage fordel af mere fordelagtige priser. Fordelen ved at tage klasser derhjemme er, at denne service giver dig mulighed for at drage fordel af en skattenedsættelse på 50%, forudsat at din sportslærer erklæres SAP (personlig Service). Hos ProTrainer kan alle fagfolk, der tilbyder hjemmebaserede kurser, drage fordel af det.

For strammere budgetter kan ledsages af en online sports coach være et meget interessant alternativ, fordi du altid vil drage fordel af personlig coaching, men til en lavere pris. I ProTrainer, tæller i gennemsnit mellem 30 og 50 euro for en time sports klasse af video (via en applikation, såsom Zoom eller Skype) og fra 40 til 200 euro per måned for en afstand træningsprogram. Sidstnævnte løsning forbliver den mest interessante økonomisk, fordi du drager fordel af et 100% skræddersyet program, på den anden side skal du være motiveret nok til at følge det uafhængigt, fordi din træner ikke er ved din side under hver session.

Hvordan vælger du den rigtige personlige træner?
For at finde en god personlig træner, er det vigtigt at målrette dine behov: vægttab, muskel gevinst, konkurrence forberedelse, fleksibilitet gevinst, afslapning, velvære…

Der er 1001 grunde til at vælge en sports coach og så mange fagfolk til rådighed i nærheden af dig. Som sådan er det interessant at kende kompetenceområdet for din personlige træner. Der er faktisk mere kompetente sportscoaches end andre, der hjælper dig med at få muskler, tabe sig, forberede dig til din første triathlon, introducere dig til Pilates, yoga eller kampsport. At vælge en coach baseret på hans specialitet er af afgørende betydning for at sikre, at han er godt overvåget. Han / hun vil være i stand til at give dig værdifulde råd fra hans/hendes viden og erfaring.

At målrette dine forventninger og finde en sportsperson, der er klar til at møde dem, sparer dig tid og penge, hvilket langt fra er ubetydeligt.

At interessere sig for de forskellige meninger fra hans tidligere klienter og nuværende studerende giver dig også mulighed for at få en ID.om denne coachs kvaliteter. Hos ProTrainer har alle trænere mulighed for at få eksterne anbefalinger samt verificerede anmeldelser (kunder, der har betalt på siteebstedet).

Glem også begrebet følelse. Følelse komfortabel med din coach, selvsikker, er altafgørende. Din personlige træner kan være ultra kompetent, hvis strømmen ikke passerer, får du ikke de forventede resultater. Så før du engagere sig med ham, gøre en eller to forsøg sessioner. Hos ProTrainer tilbyder vi en pengene tilbage garanti.

Ved hjælp af en sports coach, hvilke fordele?
At være ledsaget af en personlig træner er fordelagtig på flere niveauer. Her er 5 grunde til at bruge en personlig træner :

Hurtige resultater
At blive overvåget af en fitness professionel, sætter du alle chancerne på din side for at få hurtige resultater på din figur. En god personlig coach er i stand til at øge dine evner til at gøre dig fremskridt hurtigt og bæredygtigt.

Undgå skade
Ved at korrigere din kropsholdning i realtid reducerer du risikoen for skade og ubehag betydeligt. Takket være øvelser valgt efter dine evner, vil du være i stand til at øve din sportssession under de bedst mulige forhold og dermed forbedre din sundhedstilstand. Endelig har nogle sportsbusser flere interessante “caps” (osteopat, fysioterapeut, kinesiolog osv.).

En gevinst i motivation
En god personlig træner bringer ekstra motivation. I hans nærvær er du bedre i stand til at overgå dig selv fysisk, mentalt, mens du får assiduity. Det er meget svært at regelmæssigt komme ud af din komfort zoneone ved at træne uafhængigt. Dette er dog en af nøglerne til at gøre hurtige fremskridt. Det er derfor vigtigt for en sportscoach at være opmærksom på dine forventninger og vide, hvordan du kan øge din session efter session.

En skræddersyet træning
Hvad er den bedste øvelse for at udvikle dine pectorals med hensyn til din morfologi? Hvad er den bedste måde at starte på tværs af træning? Hvordan man bruger Yoga til at føle sig bedre? Bodybuilding eller cardio for at tabe sig bæredygtigt? En god personlig træner har alle svarene og bør dele dem med dig. Ved hans side skal du udvikle dig fysisk, men ikke kun. Han vil også berige din teoretiske viden, mens du lærer dig bedre at kende.

Med en privat træner er ingen session den samme. De foreslåede øvelser skal være 100% individualiseret for maksimal effektivitet.

En forbedring af hans livsstil
At gennemføre regelmæssige sessioner med en sportscoach vil uundgåeligt forbedre din livsstil. Hvis dit mål er at tabe sig, vil din private Lærer give dig ernæringstips til at hjælpe dig med at tabe dig. Uden at erstatte diætistens rolle kender din træner de vigtigste principper og vaner, der skal indføres for at tabe sig gradvist men bæredygtigt.

Sammenfattende
For at finde en god personlig sportscoach anbefaler vi dig at :

Målret dine mål godt.
Vælg en kvalificeret og erfaren professionel.
Giv præference til en træner, hvis færdigheder svarer til dine mål.
Se på udtalelser fra de studerende, han allerede har coachet.
Gør en eller to prøvesessioner for at sikre dig, at du har den rigtige følelse.

Skriv et svar