La Nuit de L ‘ homme: Saint-Laurent-duften bliver elektrisk blå

La Nuit de L ‘ homme: Saint-Laurent-duften bliver elektrisk blå

thaiphan december 14, 2021

En ikonisk duft fra Yves Saint-Laurent, La Nuit de l ‘ homme Fås i en ny version i slutningen af 2021. Skabt af Dominique Ropion, La Nuit de L ‘ Homme Bleu Electrique er en intens og krydret nyfortolkning af de oprindelige eau de toilette. Og er allerede ved at forme sig til at være en af efterårets bestsellere!

Den mangesidede mand ifølge Saint-Laurent
Det er allerede 15 år siden Saint-Laurent fødte sin mand. Det var faktisk i 2006, at denne Eau de toilette blev født. En øjeblikkelig succes, det er blevet afvist til uendelig eller næsten (intens, ultimativ …) indtil fødslen til en ny mandlig fortolkning i 2009, La Nuit de l ‘ homme.

Så igen, denne duft, legemliggjort af Vincent Cassel og derefter Vinnie .oolston, fandt hurtigt sit publikum. Formodes at afsløre den forførende og sensuelle side af den, der bærer den, er La Nuit de l ‘ homme en af de maskuline dufte, der får kvinder til at forelske sig. Hun blev også behandlet med sin Intense variation (blandt andre), selvom det var den frosne K Cologneln, der fik vores præference!

Elegant om dagen, charmerende om natten, viser manden ifølge Saint-Laurent altid sin dualitet. Og det er denne kontrast, der fremhæves i dette nye kapitel, der åbnes i 2021: natten til den elektriske blå mand præsenteres faktisk som “en slags inkarnation af den urbane dårlige dreng, der skifter ansigt, når natten kommer”. Stort program, er det ikke?

Opdager parfume La Nuit De l ‘ Homme Bleu Electri theue
“Magnetisk om dagen . Elektrisk om natten. “Så er manden set af Domini .ue Ropion for denne elektriske blå Eau de toilette. For at udtrykke denne dualitet har parfumeeren forestillet sig et aromatisk orientalsk kølvand for med sine egne ord at foreslå “en mere intens og krydret lugtfortolkning af den originale La Nuit de l ‘Homme eau de toilette”.

For at bringe duften til live åbner en krydret duo af kardemomme og ingefær bolden. Sidstnævnte er kendt for sine afrodisiakum dyder og kontrasterer radikalt med det mere aromatiske (men stadig relativt pebret) hjerte, hvor geranium gnider skuldre med lavendeldiva. Og så, hvad ville en mandlig duft være uden dens træagtige touch? Det kommer her i baggrunden med en note af cedertræ, som gør det muligt for duften at vise en mere selvsikker side … og alligevel mystisk.

For at Nuit De l ‘ Homme Bleu Electri !ue skulle bære sit navn, måtte flasken have farve! Hvis det optager det originale design med sine mange facetter (en “subtil” påmindelse om Saint-Laurent-manden), er det dækket med en sort sekskantet hætte, der står i kontrast til en blålig gradient, der næsten minder om en neonglød om natten.

Skriv et svar