Nos belles trouvailles : Mystères et bonnes bouteilles, En Kniv Første Skifer, Jägermeister de Noël

Nos belles trouvailles : Mystères et bonnes bouteilles, En Kniv Første Skifer, Jägermeister de Noël

thaiphan december 16, 2021

Denne uge på <url> finder du Mysteries and Good Bottles-spillet, Philips OneBlade-barbermaskinen designet til 13-17-årige og J .germeister Christmas Cuv .e.

I” vores smukke fund ” specielle gaveideer til jul vælger vi hver uge produkter, som vi kunne lide, eller som lige er ankommet på markedet. Glad opdagelse!

Mysterier og gode flasker: nyd mens du spiller
For en aften, dette Vinsmagning spil giver dig mulighed for at bruge dine ønolog færdigheder, forsøger at slå dine venner til at opdage de vine smagt.

Spilbare fra 2 til 10 spillere, og frem for alt kræver absolut ingen forudgående kendskab til vin, mysterier og gode flasker giver dig mulighed for at mødes omkring et spil og gode vine (Bob). Takket være et hæfte “hvordan smager man? “af 12 sider og 15 indekskort, skrevet specifikt i henhold til vinene i kassen, bliver du nødt til at opdage den vin, du smager. Udforsk terroirs gennem spørgsmål om vinens farve eller dens aromaer, eller fornemmelserne, når vinen er i munden.

4 kasser fås fra 60 delivery Levering inkluderet, i rødvin, organisk rødvin, hvidvin og hemmeligt bryst af bobler, og sættet er lavet i Frankrig

Hvert bryst indeholder :
* 3 flasker vin på 75 cl. AOP franske rødvine fra 3 forskellige vinregioner.
* 3 Mystery smagning sokker og gode genanvendelige flasker
* 1 spillebræt med 30 spørgsmål
* 15 clue kort
* 1 illustreret hæfte ” hvordan smager man? “af 12 sider
* 1 hæfte “spillets regler”
* 1 hæfte “svar”
* 30 farvede viskelædere

Til salg direkte på deres hjemmeside, men også i delicatessens, vin butikker, vinbarer, og på Nature et d .couverte.

OneBlade første barbering: barbermaskinen dedikeret til 13-17 årige
Hver voksen mand har allerede været nødt til at tage dette afgørende skridt: den første barbering. Dette øjeblik, når vi fortæller os selv, at denne nysgerrige ned ikke gør os attraktive og mandlige (tværtimod!) og hvor at slippe af med disse få hår vil kun være gavnligt! Ja, men her er det: som alle de første gange er det ikke let at passere barbermaskintesten!

Philips, der allerede taler med middelaldrende mænd med sin OneBlade hybrid barbermaskine, udvider nu sit sortiment til teenagere med sin OneBlade First Shave, den første barbermaskine, der er specielt designet til 13-17-årige.

Ultra-let at bruge, legende med sin påfuglblå og citrongrøn farvekombination (inspireret af sneakers), det tilbyder også et dobbeltbeskyttelsessystem og et antifriktionsblad for at undgå snit og rødme. Det ledsages dog ikke af nogen hov, så det tillader kun at barbere “blank” og ikke at vælge et første skæg på 3 dage. Brugbar under vand og med en trådløs autonomi på 30 minutter vil denne nye model let imødekomme alle de yngste behov (med hensyn til barbering, selvfølgelig).

Tilgængelig overalt på internettet (herunder Philips hjemmeside)og i nogle supermarkeder, OneBlade First Shave (ref. QP2515 / 16) er prissat til 24 24, 99.

J Giftgermeister julegave bo Gift
Vi præsenterer ikke længere J .germeister, denne tyske likør med 56 planter, der ledsager mange aftener indtil slutningen af natten. I anledning af juleferien vender denne klassiker tilbage i en kasse dedikeret til lærling bartendere.

Bestående af en flaske jgergermeister 70 cl, en shooterbakke og 3 shooters, giver denne boks dig mulighed for at prøve at imponere dine gæster med dine talenter. Er der flere af jer? Ingen bekymringer, købe en anden kasse, bakkerne klip sammen uendeligt, at skabe meter af skydespil på efterspørgslen. Og glem ikke at lægge dine flasker i fryseren, før du smager!

J .germeister Julegavesæt fås til omkring 22 22 i supermarkeder.

Skriv et svar