Parfume til mænd at tilbyde til jul 2021

Parfume til mænd at tilbyde til jul 2021

thaiphan december 30, 2021

At tilbyde en parfume som gave til jul er bestemt ikke den mest originale ID.der er. Men det er forsikringen om at behage den person, der modtager det. Hvis du er bange for at begå en fejl, har vi valgt de 10 bedste mænds dufte til disse juleferier 2021.

 

Når du vil tilbyde nogen en parfume, er du altid bange for at begå en fejl. Det er normalt, da en duft er noget, der berører det intime, noget subjektivt, der aldrig vil være i stand til at behage alle. Nogle” klassiske ” parfumer bør dog undgå ubehagelige overraskelser den 25. December; det er ikke tilfældigt, at de ofte findes i smukke gaveæsker … og er regelmæssigt blandt de bedste sælgere inden for parfumerier i juletiden!

Paco Rabanne Phantom

Efter Invictus og One Million (som vi begynder at have set og følt lidt for meget), har Paco Rabanne afsløret sin nye Eau de toilette til mænd i efteråret, med en flaske, der stadig er overraskende.

Glem trofæet og guldbarren, Phantom tager form af en sød robot. Dens særegenhed: et tilsluttet stik, som giver brugeren adgang til forskellige indhold på sin smartphone.

Duften giver på den anden side stolthed over lavendel, der er forbundet med citron og vanille. Det er overraskende og mousserende, “typisk Paco Rabanne” ville man blive fristet til at sige. Og til jul har Phantom åbenlyst ret til sin samlerudgave, hvor Eau de toilette ledsages af en 100 ml Sho .er gel.

 

Skandale af Jean-Paul Gaultier
Vi forbliver i det samme register, men vi ændrer skabere … Hvis hanen forbliver en af de mest populære parfumer af unge mænd, mangler den nye skabelse af Jean-Paul Gaultier ikke slag.

Kaldet skandale, denne orientalske woodyoody Eau de toilette ser tonka bønne og karamel ansigt salvie og vetiver. En smuk olfaktorisk uppercut båret af en allerede ikonisk flaske, og som ledsages af en deodorantspray i denne smukke Julekasse.

Montblanc Legende
Mindre bling-bling end de tidligere nævnt her, Montblanc Legend gave sæt er nok en af de mest elegante af året. Det må siges, at mærket egner sig til denne forfining!

Designet til “karismatiske, sensuelle og inspirerende” mænd, denne Eau de toilette kombinerer lavendel og citrus, hurtigt forbundet med et hjerte af jasmin og rose. I baggrunden bringer en oakmoss accord et strejf af mystik, hvilket gør denne aromatiske bregne til en meget magnetisk duft.

For at opretholde legenden har Montblanc udvidet sit julegavesæt med en 10 ml rejsespray og en deodorantpind 75 g. nok til at gøre det til en ideel gave at glide ved foden af træet.

Skriv et svar