Vores smukke fund: Sodastream, Nivea Mænd, Jules parfume

Vores smukke fund: Sodastream, Nivea Mænd, Jules parfume

thaiphan december 18, 2021

Vi præsenterer ikke længere SodaStream, maskinen, der er i stand til at omdanne ledningsvand til et velsmagende mousserende vand. Mens det oplever en voksende dille, gør en ny generation af forgasningsmaskine udseende. Kaldet Terra, det adskiller sig især fra sin forgænger (Ånden) ved sit opladningssystem.

Installationen af CO2-cylindrene var faktisk en af de mangler, som ejerne af SodaStream ofte påpegede. Nu er det ikke nødvendigt at skrue disse gaspåfyldninger længere: med Quickuick Connect-systemet skal du bare indsætte dem på bagsiden af maskinen for at sætte dem på plads. En rigtig brise!

Operationen forbliver derefter den samme: en cylinder giver mulighed for at opnå op til 60l sodavand (uden ledning eller elektricitet!). Der vil også være en lille udvikling af designet med nye diskrete striber foran på enheden, der kommer i sort, hvid, blå og rød.

Tilbydes i forskellige pakker, den nye SodaStream Terra er solgt fra € 99.99, herunder den maskine, en CO2-cylinder med Quick Connect og to plastik-flasker (BPA-fri og er anvendelige til 3 år) Sikring med en kapacitet på 1l.

Nivea mænds Hudpleje: længe levende hamp

Mens CBD er moderigtigt på alle områder, har Nivea besluttet at drage fordel af fordelene ved hamp til sin nye serie af mænds hudpleje.

Baseret på den observation, at næsten 2 ud af 3 mænd overvejer at have følsom hud (ifølge en IPSOS-undersøgelse fra 2015), har Nivea udviklet Sensitive Pro, en række produkter sammensat af organisk hampfrøolie og beriget med vitamin E. En eksplosiv cocktail, der sigter mod at reducere hudstress og lindre følsom hud.

En barberskum (3,99€ for 200 ml), en aftershave balm (€ 7.99 for 150 ml) og en fugtighedscreme (€ 7.99 for 75ml) udgør det naturlige udvalg, der vil hjælpe dig med at se godt ud hver dag. Glasur på kagen: Nivea lover mere end 90% genanvendelig emballage.

God fyr, den nye Jules Eau de toilette

I begyndelsen af 2021 afslørede Jules Bon Homme, dens øko-ansvarlige mandlige duft. Overfor succesen mødtes og for at fortsætte med at forføre de “igangværende mænd”, der er kære for ham, er det klar-til-slid-mærke tilbage under dækning med en anden duft i samme tone, denne gang kaldet Bon Gars.

Præsenteret som værende yngre og mere sporty, denne Eau de toilette er baseret på noter af marine bregne og en amber woodood accord.

For resten bruger Jules ingredienserne, der gjorde succes med hans første skabelse, med en sober emballage, en genanvendelig flaske og en træhætte. Alle lavet i Frankrig. Tilgængelig fra November 8, 2021 i butik og på Jules e-shop, Bon Gars vil blive tilbudt til samme pris som sin forgænger, dvs € 29.99.

Skriv et svar